Wie onze Antwerpse Ladies de voorbije weken bezig zag ziet dat wij niet bij de pakken blijven zitten. Welke uitdaging er ook op ons pad moge komen, wij gaan ze niet uit de weg. Onze eerste actie hebben we binnen één maand bedacht, geregeld, bekend gemaakt en uitgevoerd.

Ipanema Shizzles

Met veel trots en plezier werkten we samen Antwerps’ finest, BelRoy’s Cocktailbars, prezen als Gault&Millau cocktailbar van het jaar 2021. Samen met hen hebben we velen Ladies (en enkele Gentlemen) in Antwerpen en ver daarbuiten verwend met de lekkerste cocktails. De Lazy Red Cheeks en Ipanema Shizzles hebben gesmaakt.

” Confirmatievergadering: let’s do it!”

We zorgden tevens voor een aperobox voor al onze leden en nodigden acteur Manou Kersting uit om de winnaars van onze tombola bekend te maken. Ondanks dat alles online en contactloos moest gebeuren zetten we alles op alles om onze circle te charteren, ook al maakt het virus de praktische organisatie ervan niet altijd even gemakkelijk.

About the author

Leave a Reply

Onze Blog

Elke maand plannen we onze statutaire vergadering om de interne organisatie te bespreken. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten om aan fundraising te doen voor onze goede doelen. Volg onze activiteiten en nieuws in onze blog.

Latest Posts