WIE ZIJN WE?

Wie zijn die Antwerpse Ladies? Onze leden komen van over het ganse Antwerpse grondgebied, zijn tussen 27 en 44 jaar oud en zijn actief in verschillende sectoren – vaak als ondernemer of in een leidinggevende positie. Sommigen van ons zijn moeder, anderen niet. We hebben de meest uiteenlopende hobby’s en levensstijlen. Maar wat ons bindt is het besef dat we het getroffen hebben in het leven.

Ieder van ons wil met dat besef iets doen. Om het met de woorden van Kamala Harris, de eerste vrouwelijke Vice-President van de Verenigde Staten, te zeggen:

“What is important for my daughter to know is that… if you are fortunate enough to have opportunity, it is your duty to make sure other people have those opportunities as well.”

Kamala HarrisFormal Vice-President USA

BESTUUR

 • Caroline Bila

  Voorzitter

  Ik ben een mama van een fantastische tweeling. Mijn omgeving beschrijft me als gepassioneerd, eclectisch, empathisch en altijd in voor plezier. Het doen & denken van mensen heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik ben van opleiding psychologe, maar simultaan volgde ik ook de opleidingen voor juweelontwerpster en juwelier-goudsmit. Vanuit deze combinatie ontwerp ik juwelen met een verhaal.

  Mijn ultieme droom is om binnen mijn businessmodel een lijn te integreren waarbinnen mensen met minder geluk kansen krijgen om van waarde te zijn. Dankzij LC55 leer ik hierover nog meer bij. Dit in combinatie met nieuwe vriendschappen en samen plezier beleven geeft me veel energie & drive.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: de haven.

 • Kato Aerts

  Past-voorzitter

  Ik ben een energieke en vrolijke doorzetter. Als mama van 3 en advocate arbeidsrecht komen deze kwaliteiten goed van pas. Mijn optimistische ingesteldheid is wellicht de reden waarom onze zwarte kat ons (voorlopig) nog geen ongeluk bracht.

  Precies vanuit het besef dat ik ontzettend veel geluk heb wil ik me inzetten voor anderen. Ik vertaal dat geluk graag in de verantwoordelijkheid om daar iets mee te doen, en dat is waarom ik me vol overgave aansloot bij onze circle.

  Mijn leukste plekje in Antwerpen: de Scheldekaaien en een wandeling in de schaduw van de kathedraal.

 • Yulia Khodasevich

  Penningmeester

  Ik hou van lekker eten en dansen. Ik ben een beetje timide maar over mijn passie voor Italië kan ik ronduit vertellen. Ik heb een brede interesse en werk als Compensation & Benefits consultant. Cijfertjes maken mij blij, wat goed van pas komt als Treasurer van de LC55
  LC55 is een leuke manier om je netwerk te verbreden en tegelijk mensen te helpen.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: Ik ben een chocolade-fan, dus mijn twee favoriete plekken zijn The Chocolate Line in het Paleis op de Meir en patisserie DelRey.

 • Thessa Roelands

  Secretaresse

  Hoe wordt ik in mijn omgeving omschreven? Spontaan, sociaal, goedlachs en altijd druk ik de weer. Niet gek als je bedenkt dat ik naast mijn job als auditor ook mama ben van drie en plus-mama van twee. Je vindt me dan ook geregeld zelf, of met hen terug op een tennis- of voetbalveld.

  Mijn kinderen hebben me tot de Ladies’ Circle gebracht. Samen met andere power vrouwen onze schouders zetten onder goede doelen die de belangen van kinderen behartigen, dat is waar ik het voor doe. Onze kinderen zijn ongelofelijk geprivilegieerd en door ons steentje bij te dragen zien ze ook een ander beeld van de maatschappij.

  In Antwerpen kom ik graag in het gerenoveerde KMSKA, Den Botaniek of in één van de vele lekkere restaurants die de Stad kent.

 • Mieke Geyskens

  Vice-voorzitter

  Oh la la, hoe zou men mij omschrijven? Geëngageerd, enthousiast en hands-on zijn zeker termen die meteen naar voren komen. Deze eigenschappen komen zeker van pas in mijn job als Communication & Marketing specialist. Ik hou ervan om samen ergens de schouders onder te zetten en projecten te realiseren.

  Bij LC 55 kan ik mijn steentje bijdragen en samen zaken realiseren voor mensen die er nood aan hebben in de maatschappij. Daarbij is het ook een superleuke bende dames en ik heb er ineens een hele vriendinnengroep bij!

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen zijn met stip: het Eilandje, Fiskeskur, Camino, de terrasjes op de Graanmarkt en zoveel meer …

 • Ann-Sophie Princen

  Contact lady

  Als zelfstandig architect en interieur architecte – ASP ben ik een esthetica met liefde voor design. Ik ben optimistisch met de nodige durf om grote dromen na te jagen.

  Ik ben lid van LC55 omdat we samen sterker zijn dan alleen. Ik ben er van overtuigd dat we samen mooie dingen zullen realiseren voor onze goede doelen.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: Pilar en Nordica 31 (Ontbijt/Brunch/Lunch), Bar Burbure (apero), Graanmarkt 13 (fancy dinner). Voor een picknick met vrienden aan de Schelde ben ik ook altijd te vinden.

LEDEN

 • Katherine Van Huffelen

  Ik ben Katherine, pas getrouwd, kersverse mama van een kleine meid en ondernemer. We hebben ook een vrolijke hond thuis dus ik word goed bezig gehouden. Als je het anderen vraagt beschrijven ze me als een goedlachse spontane meid die zeker van aanpakken weet. Als enthousiaste zaakvoerder van singles.be is dit geen overbodige luxe.

  Graag maak ik ook tijd voor de Ladies’ Circle. Ik zet me graag in voor onze goed doelen en geniet van een avondje onder de vriendinnen.

  In Antwerpen heb je de kans om me op een zonnige dag ergens in de buurt van het MAS tegen te komen. Heerlijk!

 • Josephine De Neef

  Ik zou mezelf omschrijven als loyaal, spontaan en nieuwsgierig. Als marketing manager bij een projectontwikkelaar verkoop ik de mooiste projecten van ‘t Stad.

  Dankzij LC55 kan ik mijn ambitie waarmaken om van deze wereld een betere plek te maken voor toekomstige generaties. Bonus: is het gewoon een super hechte groep vriendinnen die minstens maandelijks bijeen komt voor een officiële vergadering.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: Sofie’s place op de mooie Graanmarkt.

 • Jennifer Menten

  PR- & Weblady

  Iedereen noemt mij Jen. Ik ben goedlachs en altijd te vinden voor een feestje. Verder ben ik mama van 2 poezen en marketing strateeg in mijn eigen marketing bureau.

  Al een tijdje wilde ik me als vrijwilliger inzetten bij een goed doel. Een organisatie kiezen is niet makkelijk. Met LC55 steunen we meerdere organisaties tegelijk, wat nog beter is. Bovendien heb ik nieuwe vriendinnen bijgekregen. Ladies Circle zijn alle positieve zaken bij elkaar gevoegd.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: picknick aan de Schelde en Renaissance (fancy dinner)

 • Liza Byttebier

  Ik ben eerlijk, eigenzinnig en een vrolijke verhalenverteller. Als moeder van 3 en advocate leid ik een druk leven, maar nooit te druk voor een leuke babbel met vriendinnen.

  Vanuit het besef over hoe een ongelofelijk geprivilegieerd leven ik leid wil ik graag iets terug geven aan de maatschappij. LC55 is de ideale mix van sociaal engagement en vriendschappen met power vrouwen.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: Kolonel Koffie (Ontbijt/Brunch/Lunch), Nueva Era (kindvriendelijke, traditionele pizza), Belroy’s Bijou (cocktails) en Matty’s (fancy dinner)

 • Nathalie Beirens

  Ik ben een fiere Antwerpse lady en ik hou van mijn stad. Als advocaat ben ik jobfocussed maar toch ook een levensgenieter. Binnenkort word ik mama van een tweeling.

  LC55 is voor mij: Taking care of others, accompanied by these fine Ladies.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: Roji, Frans-Japanese keuken in het hart van de oude stad.

 • Gayana Mkrtumyan

  Door mijn Russische roots heb ik misschien wel de moeilijkste naam van alle ladies. Ik verloor mijn hart aan Antwerpen en ben mama van 2 prachtige kinderen. Ik ben juriste van opleiding maar werk in HR.

  Ik zet graag mijn schouders onder een sociaal project en hou van uit eten gaan met leuke mensen. Onze club is het ideale forum hiervoor! LC55 zijn gelijkgestemden die zich inzetten voor en teruggeven aan de maatschappij.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: met Mon, Fiera en Civita del Berre kan je niet missen. (fancy dinner)

 • Annabel Loots

  Ik ben creatief, leergierig, mama van een dochtertje en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Van een gezellig live concertje word ik instant happy. Professioneel ben ik aan de slag als Change Manager waarbij ik veranderingsprojecten in bedrijven begeleid.

  Als lid van LC55 vind ik het prachtig om samen met andere gedreven vrouwen een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Des te fijner is dit wanneer het leidt tot nieuwe vriendschappen.

  Ooit verloor ik een stukje van mijn hart aan Berlijn. Gelukkig heeft Antwerpen ook heel wat leuke plekjes te bieden. Mijn leuke plekjes in Antwerpen: Het Groen Kwartier is zeker een bezoekje waard, evenals Cabagine (Koffie en meer) en Chicane (fancy dinner).

 • Nabilla Ait Daoud

  Ik ben sinds 2013 schepen van de stad Antwerpen. Ik stuur met veel enthousiasme en voldoening het beleid aan rond Cultuur, Kinderopvang, Personeel, Loketten en Ontwikkelingssamenwerking. Voor mijn politiek leven was ik een gedreven ondernemer met een bloeiende broodjeszaak op het Antwerpse Zuid.

  Mensen kansen bieden én kansen laten grijpen, ook zij die het minder makkelijk hebben in onze maatschappij: dat is de motor van mijn engagement. In de Ladies’ Circle vind ik gelijkgestemde vrouwen: sterk, succesvol én het hart op de juiste plaats! Samen hebben we de kracht, het geduld en de passie om onze grenzen te verleggen en anderen vooruit te helpen waar het kan.

  Antwerpen telt veel iconische en unieke plekken. Je vindt me heel vaak terug in Park Den Brandt waar ik graag ga sporten of gewoon de gedachten even vrijmaken in de stilte en tussen het groen en waar ik in de zomer kan genieten van de muziek van Jazz Middelheim. En mijn favoriete restaurant, zonder verpinken: Arte op de Suikerrui, de beste Italiaan van de stad!

 • Sanne Maandag

  Ik ben gek op Parijs en mama van 2 dochters. Ik ben altijd te vinden voor een glaasje op een zonnig terras. Mijn functie als onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen brengt me zo nu en dan terug naar de stad waar ik lang woonde in de schaduw van de kathedraal.

  Als organisatorisch talent leef ik mij graag uit als secretaris van onze club. Samen met deze enthousiaste bende dingen organiseren voor mensen die het minder hebben geeft mij energie.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: De buurt rond de grote markt (vergeet ook het Hendrik Concienceplein niet!) met vele winkeltjes en restaurantjes. Invincible (fancy food) is mijn absolute nummer 1 resto.

 • An-Sophie Grysolle

  “Life is better when you’re laughing” is mijn lijfspreuk. Ik heb ook een serieuzere kant als juriste en mama van 2 dochtertjes. Mijn Oost-Vlaamse roots hielden me niet tegen om mij te vestigen in Antwerpen

  Toffe vrouwen die zich samen inzetten voor een goed doel én er nog eens plezier aan beleven, dat is de perfecte combinatie van LC55!

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: Snuisteren in de kloosterstraat met al zijn leuke (interieur)winkeltjes is my heaven on earth! Voor een hapje kan je stoppen bij Camino (lunch/dinner).

 • Eveline Vanlaere

  Ik ben een vlotte enthousiaste advocate die verliefd is geworden op Antwerpen. Alle verschillende buurten samen (Zuid, Nieuw Zuid, Eilandje, Groen Kwartier,…) maken deze stad uniek.

  De LC 55 is voor mij het begin van nieuwe vriendschappen en mijn kans om mijn iets bij te dragen aan de maatschappij.

  Mijn leuke plekjes in Antwerpen: U eat & sleep heeft alles voor een leuk weekendje Antwerpen. Bij Yust en Ras kan je ook niet missen.

WAT DOEN WE?

Net zoals alle andere Ladies’ Circles organiseert de LC55 elke maand een statutaire vergadering waarbij er lokale, nationale en internationale agendapunten besproken worden. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten om aan fundraising te doen voor onze goede doelen. Elke club heeft zo een eigen sociaal project, maar ook nationaal en internationaal steunt Ladies’ Circle fantastische projecten.

Goede Doelen Die Wij Ondersteunen

We willen kinderen sterk in de wereld zetten zodat ze in de toekomst geholpen worden om op hun eigen benen te staan en verantwoordelijkheden kunnen oppakken.

 • Open Poortje
 • Monte Rosa
 • Uilenspel

 

DE DOELEN VAN LADIES' CIRCLE

Friendship & Service

Vriendschap

Het bevorderen van vriendschap en begrip tussen haar leden door een betere kennis van elkaar.

Service

Het aanmoedigen van de verantwoordelijkheidszin, door het stimuleren tot het verrichten van sociale, humanitaire en culturele activiteiten.

Vertegenwoordiging

Het bevorderen van de uitstraling van de vereniging in België en doorheen de wereld.

Verenigen

Het realiseren van deze doelstellingen door het organiseren van vergaderingen, voordrachten, gedachten-uitwisselingen en discussies.