18 NOVEMBER 2023

De Nacht

Vanaf het moment dat onze gasten de lobby van het Hilton binnenstapten, werden ze ontvangen door een elegante delegatie van Ronde Tafel en Ladies Circle Antwerpen. De toon voor een grandioze avond werd meteen gezet met een schitterend champagne-aperitief en culinaire hors-d’oeuvres. Sippend aan de sublieme godendrank, genoten we van de prachtige stem van Dayana.

Een moment van glitter en glamour bij de sponsorwall, waar flitsende camera’s de prachtige gasten in galajurken en black-tie vastlegden.

Na het aperitief verwelkomden we onze gasten in de majestueuze Ballroom van het Hilton, ditmaal omgetoverd door Josophine tot een oase van herfstbloemen en goudtinten, waar een culinair driegangenmenu met bijpassende topwijnen werd geserveerd.

De tombola was een regelrechte hit met meer dan 1500 verkochte lotjes. De spanning was voelbaar: wie zou er vandoor gaan met de hoofdprijzen?

En toen was het tijd voor het klapstuk van de avond: de veiling. Onder leiding van veilingmeesters Peter Bernaerts en Manou Kersting werden exclusieve prijzen voor ongelooflijke bedragen geveild. Van VIP voetbaltickets tot kunstwerken en diamanten colliers, alles werd met enthousiasme ontvangen.

Het resultaat van de veiling was verbluffend. Meer dan 100 veilers droegen bij aan een recordopbrengst, een gift van onschatbare waarde voor onze goede doelen.

Maar het feest was nog lang niet voorbij. DJ Shootr en een saxofonist zorgden ervoor dat iedereen op de dansvloer belandde, swingend en genietend tot in de vroege uurtjes.

We kijken nu al uit naar de PRO avond, waar we de cheques overhandigen aan onze goede doelen. En natuurlijk, naar volgend jaar, voor weer een onvergetelijke editie van ‘De Nacht’. Zien we je dan?

Foto's Galabal

(klik op de foto om te vergroten)
(schuif aan scroll bar om meer foto’s te bekijken)

Foto's Sponsorwall

(klik op de foto om te vergroten)
(schuif aan scroll bar om meer foto’s te bekijken)

Vorige Editie & Cheque-uitreiking
11 Juni 2022

Gala

Foto's Gala

Cheque Uitreiking

Foto's Cheque Uitreiking