Cheval Rouge is een initiatief dat onze Antwerpse ladies (en eventuele partners) dichterbij elkaar brengt op een laid back manier.

Gastvrouw Annabel

Uit het mooi rood doosje trok initiatiefneemster Annabel 2 namen: Eveline & An-Sophie. Deze 2 ladies mochten bij Annabel en Joris lekker gaan eten. Kinderen bleven thuis. Tijdens de avond werd heerlijk getafeld, gebabbeld en gelachen. Daarna werd een spel gespeeld (de host kiest en bepaald de regels) en de winnaar of verliezer gaat de volgende Cheval Rouge organiseren…tromgeroffel…. Eveline is de volgende gastvrouw en nodigt next time uit: Stephanie en Gayana! Binnen de 6 weken mogen deze ladies en eventueel de partners hun voeten onder tafel schuiven bij Eveline.

Wordt absoluut weer gezellig!

About the author

Leave a Reply

Onze Blog

Elke maand plannen we onze statutaire vergadering om de interne organisatie te bespreken. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten om aan fundraising te doen voor onze goede doelen. Volg onze activiteiten en nieuws in onze blog.

Latest Posts