Blog

Vandaag laten we onze schijnwerpers vallen op de hotspots van Thessa. Lees mee wat haar favoriete plekjes zijn in Antwerpen.
Continue Reading
De Cheval Watt?! Cheval Rouge is een initiatief dat onze Antwerpse ladies (en eventuele partners) dichterbij elkaar brengt op een laid back manier.
Continue Reading
De lockdown, het mooie terrasjesweer én de aanhoudende sluiting van de horeca: de combinatie van verschillende factoren leidde er afgelopen lente toe dat vele publieke plaatsen zoals parken en de Scheldekaaien er vervuild bijlagen. Vervolgens sensibiliseerde stad Antwerpen haar bewoners om geen zwerfvuil rond te laten slingeren. Ook LC55 Antwerpen zocht én vond een goed doel om mensen bewust te maken van de toenemende afvalproblematiek. Groepsactiviteit met 10 Minutes A...
Continue Reading
Wie onze Antwerpse Ladies de voorbije weken bezig zag ziet dat wij niet bij de pakken blijven zitten. Welke uitdaging er ook op ons pad moge komen, wij gaan ze niet uit de weg. Onze eerste actie hebben we binnen één maand bedacht, geregeld, bekend gemaakt en uitgevoerd.
Continue Reading

Onze Blog

Elke maand plannen we onze statutaire vergadering om de interne organisatie te bespreken. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten om aan fundraising te doen voor onze goede doelen. Volg onze activiteiten en nieuws in onze blog.

Latest Posts